Puslapiai

2011 m. kovo 13 d., sekmadienis

Tinklinis marketingas yra džiazas.

Daugelis mokymų apie tinklinį marketingą yra pradžiamokslis. Kitaip sakant abėcėlė. O vartojant muzikinius terminus, grojimas iš natų. Kaip pakviesti žmogų, kaip kalbėti telefonu, kaip kalbėti per skype, kaip sudaryti pažįstamų sąrašą, kaip pristatyti sponsorių... muzikoj tai atitinkamai do, re, ir t.t. Vėliau seka mokymasis groti, daryti paprastas kompozicijas ir t.t.
Ir netingi žmonės sudarinėti įvairiausias kompozicijas. 50 kompozicijų kaip kalbėti telefonu, 10 kaip bendrauti per skype, kaip sudarinėti rekrutuojančius laiškus...vau...kiek tų kompozicijų dar yra? Internetinis tinklinis marketingas turi savas kompozicijas: tinklapių, blogų sudarymas, email rašymas, tam tikrų programų naudojimas ir t.t.
Man netinka. Aš džiazininkas iš prigimties. Džiazmenas.
Svarbiausia yra uvertiūra. Uvertiūra tai susipažinimas su žmogum, supratimas, suvokimas kuo jis gyvena. Tai pasaulio atskleidimas. Dovana. Jei sugebi atskleisti žmogų ir jis papasakoja apie save, apie savo gyvenimą, o jei dar svajones papasakoja. Viskas...drąsiai gali 1/septintąją milijardo prirašyti kaip savo gyvenimo nuosavybę ir sakyti Ačiū.
Ok, šiandien nesiplėsiu. Manyje dar skamba šveicariškas džiazas, rytoj darbas, pailsėt reikia.
Žinau tik viena. Parašęs šį postą atsidarysiu domeną mlmdziazas. Kaip manot... ar bus užimtas?

1 komentaras:

Aurius rašė...

http://mlmdziazas.blogspot.com/
Jau turiu. Tiesa, šį blogą aš jau noriu daryti tarptautiniu. Pirmoj eilėj versiu į rusų kalbą, o vėliau į ir į anglų.
Džiazuosiu.