Puslapiai

2011 m. birželio 27 d., pirmadienis

Ar žinote kodėl aš už MLM?

Aš tikrai nesu fanatiškas MLM gerbėjas. Bet esu MLM ir palaikau šią industriją, bei domiuosi jos naujovėmis dėl labai paprastos priežasties. Bet pradžiai paskaitykit šį straipsnį.
http://verslas.delfi.lt/business/article.php?id=47012825

Ekonominė griūtis ateis, jei ne šiemet, kitąmet. Todėl mūsų vyriausybės raminamos kalbos yra ne kas kita kaip ekonominė psichoterapija. Čia jei mandagiai, o tiesiai šviesiai kalbant yra paprastas melas. Vyriausybė puikiai žino kad bus griūtis. Bet liaudžiai visko sakyti nebūtina.
O liaudis laukia ir tikisi manos iš dangaus.
Kodėl MLM? Todėl, kad tai naujo tipo investicija. O svarbiausias šios investicijos elementas yra ne prekės ir kompanijos o žmonių tarpusavio santykiai. Gali griūti euras, doleris, baksas, bet žmonių santykiai išliks. O geri santykiai išspręs bet kokias iškilusias problemas.

4 komentarai:

Tomas rašė...

Sutinku, kad vyriausybės meluoja apie daug ką. Patiko video http://vimeo.com/8223907. Bet T.M. pasekėjai ir prijaučiantys meluoja ne ką mažiau, kad tik užregistruot, ką nors po savimi ;)

Aurius rašė...

Nesiginčinu. Profesionalumo dar mažai

Evelina rašė...

Žinoma, iš ekonomikos daug tikėtis neverta, panašu, kad šviesi ateitis negresia . Todėl šitame fone MLM ir Affiliate turi didelę perspektyvą, kaip viena investicijos į savo ateitį formų .
Su profesionalumu - tikrai didelės problemos, užtenka paskaityti kai kurias diskusijas....

Aurius rašė...

A nėra ko skaityti.
O šiap malonu sutikti profesionalus. Užmečiau akį į Evelinos blogą. dar nesigilinau, bet temos aiškios. Smartresponder pbrangino savo paslaugas vos ne dvigubai. Nes free variantas manęs tikrai netenkina. siūlau pasidomėti http://inweb24.com/