Puslapiai

2011 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

E-marketingas



Pagaliau nutariau rimtai užsiimti e-marketingo propagavimu ir e-marketingo įrankių prekyba.
Turiu visko ko reikia, nes esu partneris kelių kompanijų užsiimančių: domenų, hostingų, autoresponderių (autoatsakiklių) ir kitų reikalingų priemonių prekyba. Galiu parinkti ir užpirkti domeną, įstatyt į hostingą, sukurti tinklapį, įstatyti autoresponderį, sukurti seriją laiškų autoresponderiui ir vesti įmonės e-komercinį sektorių, arba paruošti ir konsultuoti įmonės darbuotojus.
Trys metai darbo ir mokymosi laisvalaikiu man davė naują specialybę. Nusišnekėjau. Man davė krūvą specialybių...mažiausiai 30.

Man perprasti įmonės specifiką, surinkti duomenis apie potencialius klientus, numatyti ir paruošti komercinius pasiūlymus, vesti įmonės e-marketingo politiką yra kaifas. Didžiausias kaifas yra perpratus įmonės veiklą surasti raktą į kliento širdį ir parašyti jam tinkamiausią pasiūlymą. O dar didesnis kaifas yra įsijausti į klientą ir jo norus. Čia, aišku man padeda mano humanitarinis išsilavinimas ir artisto menas.

Prisiminiau, kad turiu ir realios patirties. Prieš kelis metus dirbau santechnikos detalių parduotuvėje ir kai aš atėjau tai šios parduotuvės apyvartą pakėliau 30%.

Svarbiausias dalykas yra tai, kad mano kompanijų e-produktai yra ženkliai pigesni nei tuo kuo užsiima Lietuvos atitinkamos kompanijos. O tai reiškia, kad savo paslaugas galiu siūlyti smulkiam ir vidutiniam verslui.

Kolegos marketologai mielai kviečiu visus prisidėti. Žinias jūs tikrai turite, o lengvai parduodamus ir gerus produktus aš turiu. O, kas svarbiausia, kadangi visi produktai pardavinėjami tiek linijine prekyba, tiek tinkline galima paruošti visą tinklą tokių specialistų ir prekiautojų.

Pabandysiu išvardyti ką mes galim.
1. Prekiauti: domenais, hostingais, autoresponderiais, konferencijų kambariais ir kt.
  1. Bet kokiai įmonei paruošti tinklapį, įstatyti autoresponderį, padaryti SEO optimizaciją ir t.t.
  2. Bet kokiai įmonei paruošti specialistą kuris tuo užsiims
  3. Bet kokiai įmonei paruošti tinklapio turinį ir serijas laiškų.
  4. Išugdyti specialistą kuris visa tai darytų ir gauti pajamas nuo jo pardavimų.
Valiooo. Turiu naują veiklos sritį. Kolegos marketologai, ateikit pas mane tikrai turiu gerus produktus.