Puslapiai

2012 m. sausio 13 d., penktadienis

Ar galima užsidirbti internete nekviečiant referalų?



Pasirodo galima. Bet čia dar ne viskas. Pagaliau aš apsijungiau su Evelina. Tikiuosi, čia bus ne trumpalaikis meilės nuotykis, o ilgalaikiai vestuviniai santykiai. Nu čia pagal Martyną Šeikų.

Kur aš įkišau nosį ir kodėl. Pradėsiu nuo kodėl. Būdamas trečiame kurse parašiau kursinį tema: Džiaugsmas ekonomikos moksle. Įžulus buvau, jaunas ir mandagiai chamiškas. Atvirai pasakius, toks ir likau. Dėstytoja perskaičius mano kursinį paklausė-Dačkau kiek tau rašyt. Rašyk 6, man užteks. O aš tuo metu, dvidešimt metų atgal rašiau, kad ateityje vystysis pramogų industrija. Kas bandys paneigti, kad ne taip? Nu žiūri Lietuva....šok su manimi ir t.t....., o ką uždirba žmonės bežiūrėdami? Nieko. Praskambina, o už tai dar reklamos gauna pasižiūrėti. Oi laimė didžiulė!

O ar kas nors girdėjot apie Skandinavišką aukcioną? Ar kas nors girdėjot, kad paskutinio modelio IPAD galima nusipirkti už 10 dolerių? Aš pats vos prieš kelias dienas išgirdau. O kai perpratau žaidimo esmę tai išsižiojau. O pasirodo gali ne tik žaisti pats, bet pardavinėti žaidimo kuponus (aiškinu kaip aš suprantu), kviesti kitus žaidėjus, ir kviesti referalus kurie norės ir žaisti, ir pardavinėti kuponus ir dirbti ir užsidirbti. Pagrindinis darbas kompanijoje yra dėti skelbimus į skelbimų lentas. Po vieną į dieną. Tuo tikslu duota instrukcija, pateiktos skelbimų lentos, ir pateikiamas paruoštas skelbimas. 5-10 minučių darbas. Šiandien sugaišau pusvalandį padedamas Evelinos.

Bet ką aš pamačiau? Kompanija pateikia populiariausias skelbimų lentas. Į kurias aš galiu dėti savo kitas kompanijas skelbimus: GVO, NWA ir kt. Savo laiku aš labai ieškojau tokių lentų, o čia jos visos ant lėkštutės.

Aš, senas vilkas, tokios progos nepraleisiu.

Nuo rytojaus pradedu dirbti.
O sekančią savaitę mes su Evelina pravesim pamokas ir mokysim Lietuvius, žaisti, dirbti ir užsidirbti ir pamilti gyvenimą.

Reziume. Nuo šiandien aš kuriu aristokratišką verslą. Nes tik tikri aristokratai gali žaisti, uždirbti ir džiaugtis gyvenimu.

Kas su manim?

P.S. Bet sutikite, kad į tokią kompaniją labai lengva kviesti referalus. 

5 komentarai:

Evelina rašė...

Auriau, ne tik lengva- referalai patys puola kaip ant medaus, nei vieno nekviečiau, o jau matricos dugno seniai nebematyt ;) Ir tik 2 savaitės praėjo...

O dar ir paradoksas - vieta ideali naujokams, nes tų referalų galima ir nei vieno neturėti - naujokėliui palaima (jokios paranojos a la "kur gauti žmonių"), o paradoksas tame, kad kai neverčia jų turėti - jie iš kažkur plaukia vis, plaukia ..... :)

birutes rašė...

Vadinasi aš viena iš tų iš kažkur ir nekviestų ;))

Aurius rašė...

Birute, kolege...nekviestų tai nekviestų, bet ieškančių. A ne?

birutes rašė...

Na taip ;)

Anonimiškas rašė...

Sveiki, gal galėtumėte pasidalinti šiuo skelbimų sąrašu? Būčiau labai dėkingas.
El.paštas: artfly18@gmail.com