Puslapiai

2012 m. sausio 1 d., sekmadienis

Lietuva pasirinko Kedžio kelią-viską griauti.

Aš dar niekad nerašiau apie Kedį ir visa kas su juo susiję. Įsijungiau tik tuomet kai tą pradėjo daryti Oželytė savo viešomis akcijomis. Įsivėliau į naktines diskusijas facebook. O kai atsikėliau ryte, supratau, kad esu išbanintas. Kiek supratau, išbanino Oželytė.

Banina tik paskutiniai kvailiai. Banina tik silpni žmonės. Internetas nėra ta vieta kur galima žmogų užčiaupti.

O apie ką aš kalbėjau, kokius klausimus kėliau? O aš kalbėjau apie tai, kad visi žuvę žmonės yra aukos ir mūsų rezultatas. Pasirodo Lieuva yra ne tik savižudžių, bet ir pedofilų perykla. Ir, ko gero, pats laikas ieškoti šaknų.

O jos, ne kur kitur, bet vaikystėje. O mūsų vaikystę didele dalimi apsprendžia tėvai ir pedagogai. Neužmirškim, kad Lietuva pirmauja vaikų patyčių srityje.

O patyčios prasideda tėvų namuose, smėlio dėžėje, darželyje, mokykoloje ir pereina į pačią didžiausią smėlio dėžę-gevenimą. Patyčios prasideda dėl to, kad nėra meilės tėvų namuose.

Meilės tėvų namuose negali būti, nes daugelis savęs nemyli.
Todėl Lietuvos teisėsauga yra ne kas kita kaip ta pati patyčių sistema. Pedofilija, tai čia jau grynaveislė patyčių sistema.

Bet aš keliu kitą klausimą. Kurioje vietoje mes žalojame savo žmones-dabartinius pedofilus ir teisėjus, bei dabartinius mūsų valdžios žmones?

Ir dar. O kaip patyčias veikia mūsų pedagogai? Juk didesnė dalis jų tai tie patys nemylintys savęs žmonės.

3 komentarai:

Ale rašė...

Galvojau as galvojau,kaip atsakyti i klausima-kurioje vietoje mes zalojame pedofilus ir t.t.Pirmiausia klausimo formuluoteje man uzkliuna ''mes''.Kas tie ''mes''?As asmeniskai nezalojau nei pedofilu,nei t.t.O jei jau klausime is anksto teigiama,kad ''mes''juos zalojome,tai ir atsakymas turbut butu,kad tarp tu''mes''ir gyvena tie patys pedofilai ir t.t.O dar tiksliau-ar yra pasaulyje visuomene,SISTEMA be pedofilu ir t.t.?

Ale rašė...

Ir dar.Manau,kad beprasmiska ieskoti kazkokiu saknu-kiekvienam pasaulio kampely jos yra,tos saknys.Cia jau idomiau,kaip tie pasaulio kampeliai tvarkosi su tom saknim.Antai Rusijoje sugalvojo,kad yra vienintele iseitis-kastruoti pedofilus.Bet Zirinovskis,nelygu igudes psichiatras,irode,kad tie kastratai ras kitokiu budu savo poreikiams patenkinti.Sviesios atminties V.Kukulas buvo vienintelis sviesulys,drises garsiai kalbeti apie Lietuvos skaudulius.Kazin ar jis sutiktu,jog Lietuva pasirinko kelia viska griauti?Atrodo,Lietuva(o tai ne seimas ir teisejai) pasirinko kelia palikti savo zeme-juk tuscia toj Lietuvoj-MES visi cia,uz jos ribu,ir pavaldus jau kitai vyriausybei bei sistemai.(pasikartosiu-su savo pedofilais ir t.t.)

Aurius rašė...

Ačiū Ale už komentarą.
Mes ir aš yra tapatūs. Koks aš-toks ir mano pasaulis, kokie mes-toks ir mūsų pasaulis. Tai yra holistinis požiūris. Prisipažinsiu, kad visu gilumu ir aš to dar nesuvokiu. Maža to, net mano mokytojai prisipažįsta, kad iki pilno visumos suvokimo jiems dar plaukti ir plaukti.
Pakeisk save ir pakeisi pasaulį. Suvokti šią tiesą žmogui yra be galo sunku.