Puslapiai

2012 m. sausio 28 d., šeštadienis

Pasaulis pagal Čekuolį.

A.Čekuolis. Dramblys bute, arba jaunimas tampa beveik nereikalingas

 Čekuolis savo stiliumi varo toliau. Man jis patinka. Bet nepritariu Billo labdarai ir kitiems. Tai ne išeitis. Dabartinė rinka privers kompanijas dalintis pelnu. Nekur dėsis.
 Tokios įmonės kaip Amerikoniškas Skandinaviškas aukcionas diktuoja  naujas sąlygas ir ateities rinkos modelius.
 3.14, kad Lietuviai žinotų kiek jie praranda nesidomėdami dabartinėmis tendencijomis, kad jie žinotų...
 Trečia savaitė kaip esu Skandinaviškame aukcione. Duonai užsidirbau jau pirmąją savaitę, o nuo vakar jau ir sviestui.




2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveiki,

Ir kaip tame aukcione galima užsidirbti? man kolkas atrodo, jog tai aukcionai skirti laimėti tam, ko tau visai nereikia...

Aurius rašė...

O aš tame aukcione galiu žaisti nors ir dėl barbių komplekso.nes barbių man niekas nesiūs, o pinigus atsiūs. Bet čia žaidimas. O užsidirbimas tai visai kas kita. Jau užsidirbu dalindamas bidus ir vip bidus. Kadangi pritraukiu klientus. O už atėjusius klientus man kompanija moka procentus. vidutiniškai 1.6 į dieną. Tai jei pasidėjau 1000 ar 10000 tai skaičiuokit kiek bus po 90 dienų. Tai čia tik vienas lygis dėl užsidirbimo, o dar yra keturi, netgi šeši lygiai. Žmonės atėję praeitą vasarą į šia kompaniją į mėnesį jau nusiima po 1000 ir daugiau. Bet jei norite kalbėti apie užsidirbimą tai kreipkitės asmeniškai. Atėjęs kaip sidabras (10$) arba deimantas (100) į dieną gaunu 1.5-2 arba 4 dolerius jau pačią pirmą savaitę. Tai dar nesiskaito doleriai, bet po kiek laiko jie pavirsta doleriais. Bet čia ne komentarų lygmenyje kalbėti.
Galiu tik tiek pasakyti, kad tai ne HYIP, o kaip kompanija uždirba pinigus tai nesunkiai galima atsekti pasižiūrėjus patį žaidimą. O už dovanotus žaiskit nesigailėsit. Nu pasitreniruosit tai tikrai.