Puslapiai

2011 m. gegužės 19 d., ketvirtadienis

Siūlomas darbas pardavimo vadybininkams

Tarptautinė kompanija priima 100 pardavimo vadybininkų. Priimsim ir šimtą pirmąjį, neatleisdami 99-ojo.


Mintį parašyti tokį skelbimą man davė Alekso Janovskio bloge vieno klausytojo užduotas klausimas. (Gaila, kad šiandien jau nerandu to klausimo ir atsakymo nuorodos. Matyt kažkur nukišta į archyvą).
O klausimas buvo toks: „ priėmiau pardavimo vadybininką kurį vertinčiau ketvertui, o šiandien atėjo vadybininkas vertas penketui. Ką man daryti? Ar atleisti ketvertukininką?“

Situacija, sakyčiau kasdieninė. Kiekvienas įmonės vadovas susiduria su panašia problema.
Su įmone viskas aišku, ji atleis ketvertukininką ir priims penketukininką.

Nes vietos po saule visiems nėra.

Bet kokia MLM kompanija gali priimti į savo gretas ir 101 ir 150 pardavimo vadybininkų.
Maža to, jei aš būčiau paprastos kompanijos vadovas tai pardavimo vadybininkus pravaryčiau pro MLM kompaniją, kad įgytų patirties. Nes šiandien kai pardavimo linijinė prekybos vadybininkas niekuo nesiskiria nuo MLM kompanijos distributoriaus, netgi priešingai, linijinės prekybos vadovai mokosi ir perima MLM komunijų patirtį, toks mokslas ir praktika yra būtini.

Taigi, pardavimų vadybininkai pasižiūrėkit ką siūlo www.seikus.com ir ateikit pas mus. Čia praeisit visą mokslą ir tikrai gan daug sužinosit. O, svarbiausia, išmoksite naudotis visomis internetinio marketingo priemonėmis, kurias galės įsigyti jūsų įmonė ženkliai pigiau nei siūlo lietuviai.

www.inweb24.com

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

laba.neveikia puslapis