Puslapiai

2012 m. kovo 7 d., trečiadienis

Tobulas verslas


Reikia prisėsti prie blog'o. Užmečiau. Oi negerai.

O buvo dėl ko. Supratau tobulo verslo perspektyvas. Ta proga atsidariau dar vieną blog'ą, kurį pavadinau „Tobulas verslas“ . Idėja ne mano, o Evelinos, bet...

Kodėl tobulas verslas? Kas yra tobulas verslas? Ko mes siekiame kurdami verslą?

Šį rudenį kalbėjausi su Ukmergės verslininku. Paprastas verslas, bet artimiausiu metu žada pasidaryti tobulu. Nusisamdys direktorių ir gaus pasyvias pajamas. Sutikite, visai nieko jei moki viską sutvarkyti.

Aš atradau kitokį verslą. Pasyvios pajamos čia gaunamos jau antrą dieną. O praėjus mėnesiui įvertinau visus jo privalumus. Trūkumų neradau. Nebent trūkumu galima vadinti tai, kad kažką vistiek turi daryti: dėti skelbimus ir dovanoti dovanas. Dovanoti, bet ne siūlyti. O tai daug lengviau.
O ir amžius mano toks, kad jau Kalėdų seneliu galiu būti.

Nerašiau blog'o nes dirbau, tvarkiau autoresponderį, ruošiau laiškus. Bandžiau suprasti kodėl žaidimas yra toks svarbus žmogui. Rodos supratau. Žaidimas suteikia energijos. Kodėl vaiką taip sunku atitraukti nuo žaidimo ir nuvaryti valgyti?
Anksčiau to nebūčiau supratęs, bet holistinio mąstymo pagrindai padėjo viską suvesti į vieną tašką.

Bet visa tai aprašiau laiškuose. Užeikit, pasiimkit dovanas (statymo bidus 500 vnt. už 850 lt). Ši suma tai tik gėlytės. Norinčių ir suprantančių laukia Tobulas verslas.

1 komentaras:

Evelina rašė...

Šaunu, kolega!