Puslapiai

2011 m. gegužės 4 d., trečiadienis

Ar aš galėsiu nusipirkti žiupsnį krapų pas bobutę?

(Gyvuliška ir žmogiška Lietuva IV dalis)


Turguose – ir baimė, ir pyktis, ir ašaros
Metai praeis, kol paaiškės, ar kasos aparatai turguje valstybei neša milijonus
Čia šios dienos straipsnių pavadinimai laikraščiuose.

O man rūpi viena. Ar aš galėsiu nusipirkti žiupsnį krapų, ridikėlių, salotų, svogūnų, obuoliuką, serbentuką pas paprastą bobutę, kuri užsiaugino ir nori pasidaryti vieną kitą kapeikėlę ir nusipirkti sau kontrabandinių pigių vaistukų iš Baltarusijos nes mūsiškių ji nei iš pensijos, nei iš pinigėlių už krapus įpirkti jau nebegali, o emigruoti jau nepajėgia?

Kiek suprantu, negalėsiu.

Nu ir xren snim. (pyp...pyp...pyp)

Šiandien superbobose gielux (toks nikas jei ką) mestelėjo vieną frazę : „mąstymas ir suvokimas, yra išskirtinis žmogaus bruožas“.

Man patiko. Ir va ką aš atsakiau:

„Taip žmogus mąsto, ir mąsto iš visų žemėj esamų gyvių kručiausiai.
Politikai mąsto? mąsto. Bankininkai mąsto? Sprašivaes? Visi mąsto, kas netingi tas ir mąsto.
Maksimos šefai mąsto? O ką jie išmąsto? Kubiliaus komanda mąsto? O kaip tu manai ar galėsiu dabar pas bobutę nusipirkti krapų? pas bobutę, kuri užsiaugino krapelį vieną kitą ir dabar turi dėl tų kelių litų įsigyti kasos aparatą?
gielux, vaikeli mielas...taip jie mąsto, bet jie mąsto kaip žvėrys. jų mąstyme algoritmas "elkis su kitu taip, kaip norėtum, kad su tavim elgtūsi" išmestas.
Tai va, o ką aš sakau? kad MLM žmones pratina prie žmogiško mąstymo. Ir MLM rezultatų pasiekia tik įvesdami žmogiškąsias savybes. Kai padeda ir rūpinasi. Kaip užsidirbti, kaip kalbėti ir t.t.
Va kodėl aš sakau,kad MLM tai evoliucijos procesas žmonijos istorijoje.
Ir protingos firmos su jų mąstančiais vadovais jau perima MLM metodus ir laimi šiuo momentu kai paprastos parduotuvės tuoj užsidarys nes vien iš turistų nepragyvens. (turistai tai tie kurie vaikšto po parduotuves, bet nieko neperka).
Nes žmogus susideda iš keturių elementų: fizinis kūnas, dvasia, emocijos ir protas. Jei bent vieno elemento nėra tai nėra ir žmogaus....nesvarbu kokio...politiko, ar firmos vadovo.
O yra tik žvėris: politikas-žvėris, vadovas-žvėris, marketologas -žvėris. A va, o marketologas žvėris ir atkrinta, nes nuo jo bėgama. Ir todėl jis priverstas keistis. Ir laimi tik tie kurie eina žmogišku keliu.
Va taip mieloji mano.“

Pirma vieta pagal emigracijos mastus ir savižudybes tai ne kas kita kaip bėgimas iš žvėryno. Vadinkime daiktus tikrais vardais.

Toptelėjo mintis. Seimas tai gi šalia žvėryno.

Todėl mano pagrindinė mintis yra ta, kad tinklinis marketingas lietuviams reikalingas kaip vanduo žuviai, kad ši tauta eitų žmogiškumo keliu, kad mokytūsi rūpintis kitais kaip pačiu savimi.
Amen.

2 komentarai:

Vilija rašė...

Ech, Auriau, nesek kartu su banda. Pas bobute galesi krapu nusipirkti. Ir serbentu, ir svogunu ir viso kito lietuvisko ir zemisko ir "naturalaus". Bobutei kasos aparato nereikes, nes ji prekiaus ne dengtoje turgavieteje, ir prekiaus savo uzauginta produkcija savo valdoje, kurios ekonominis vienetas nevirsija 1 ekonominio dydzio vieneto.
Visa detali informacija yra cia: http://www.vmi.lt/lt/?itemId=10821021 ;)

Aurius rašė...

Tai gerai. Gerai, kad galėsiu.