Puslapiai

2011 m. liepos 11 d., pirmadienis

Lietuviškas MLM forumas.

Gal tik nedaugelis žino, kad Lietuva jau senokai turi MLM forumą. Kuriame renkasi... ai ką čia renkasi...tusuojasi MLM asai, ai kokie ten asai...žaliūkai.
Kai aš atradau šį forumą galvojau, kad ten bus galima rimtai diskutuoti MLM temomis. Deja.
Bet rodos toks laikas atėjo. Lyg ir pradedam rimtesnes diskusijas.
Pasižiūrėkit, įvertinkit. Kad neklaidžiotumėt nurodau konkrečias koordinates. http://mlm.freeforums.org/post885.html#p885
Prisijunkit prie diskusijos.

2 komentarai:

Mindaugas rašė...

Koks ten forumas, diskusijų nulis. Dauguma ateina tik nuorodą palikti savo svetainei, kad reitingą pasikelti :)
Manau daugumai tinklininkų ten paprasčiausiai neįdomu, kai viskas susiveda į diskusijas apie Amway. Atsibodusi tema.

Evelina rašė...

Tai kad tos diskusijos labiau paremtos ne informacija, o konfrontacija ("mano smėlynas didesnis"...) :)
Man patiko išsireiškimas "MLM džiazas". Minėtame forume džiazo nėra, daugelis įsitempę. Atsipalaiduoti kolegoms reikia, džiazuoti, dirbti su kaifu, o ne kovoti dėl vietos po saule - jos tikrai pakanka visiems ;) Va kaip kepina, +30, koks dar MLM .... ))))
Tarp kitko, palaikau Aurių - šiais laikais ne kompanijos, ir ne produktai yra lemiamas faktorius. "Internetinikai" pirmieji tai suprato, dabar eilė susiprasti ir "žemiečiams" (aš taip vadinu MLM brolius, dirbnčius su čiupinėjamu produktu). Žmonės eina paskui tą, kuris gali palydėti naujoką nuo-iki. Toli nereikia ieškoti - būdavo, gauni 15 vienodų pasiūlymų, bet suklūsti tik tada, kai tas pats pasiūlymas ateina iš gerai pažįstamo, patikimo, sėkmingo, draugiško, labiau patyrusio kolegos ;) Vat kuom patinka MLM - na negali nustoti tobulėti, ir baigta, nubėgi greit paatostogauji, grįžti, o čia paaiškėja, kad oi, kiek vytis dabar ... :)