Puslapiai

2011 m. liepos 7 d., ketvirtadienis

Turint stogą virš galvos galima uždirbti pinigus ir pensiją.

Turint stogą virš galvos galima užsidirbti pinigų ir gauti pensiją iki gyvos galvos ir anūkams palikti, ir stogą ir pensiją, ir...

Raktiniai žodžiai šiam straipsniui: Mum saulės nereikia mum Stalinas švies...GOERLO planas-žingsnis į komunizmą...o pats linksmiausias raktinis žodis: nulipkim nuo naftos adatos. (mes esame pakabinti ant naftos adatos ir nuo jos esame priklausomi). Ir dar...tinklinis marketingas ateina į elektros tinklus.

O dabar visiškai rimtai. Kanados Otarios vyriausybė remia gyventojus statytis saulės baterijas ant stogų ir pardavinėti el. energiją vyriausybei. Kad tai ne zuikių dainos galite pasižiūrėti, kad ir šią nuotrauką.



Vienas namas saulėtą dieną vidutiniškai gali duoti 6 KW el. energijos. Apsiniaukusią 2 KW. Sakysim, kad Lietuva turi pusę milijono namų, o iš čia seka, kad Lietuva gali pasigaminti nuo 1000 iki 3000 MW el. energijos. O tai du Visagino elektrinės reaktoriai dirbantys pilnu pajėgumu (iki Černobylio avarijos). Va taip.

O visa kita taip sakant techniniai reikalai. Vyriausybė garantuoja kreditą, bankai skolina (žinoma jei reikia)....visiems gerai, visi laimingi, o šalis ženkliai mažiau priklausoma nuo naftos adatos.

Ir čia dar ne viskas. Elektra Kanados gyventojams kainuoja apie 11 kanadietiškų centų. O valstybė supirks tokią saulės elektrą iš gyventojų už 80 centų už kilovatą. Vadinasi gyventojams apsimoka pirmiausiai parduoti savo elektrą ir pirkti iš valstybės savo reikmėms.

Siūlau savarankiškai pamąstyti kodėl Kanados vyriausybė užsiima tokiu Monkės bizniu. Bet ir čia dar ne viskas. Pasirodo gyventojai skatinami užsiimti partnerine programa; t. y. Patys gyventojai skatinami siūlyti tokį biznį kaimynams, draugams ir t.t. Ir užsidirbti iš partnerinės programos iki grabo lentos ir šį biznį perduoti anūkams....kitaip sakant gyventi iš saulės.

O žemiau straipsnis iš Lietuvos Ryto. Palyginimui.
http://www.diena.lt/naujienos/lietuva/d-grybauskaite-energetikoje-vyriausybe-moka-efektyviau-griauti-kurti-kol-kas-ne-361858

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Šaunuolijs Aurius. Kurkime Naująją valstybę kartu.

Mindaugas