Šiandien nutariau padaryti pertrauką ir atidėti vertimą serijos paskaitų kurias pavadinau " Keisčiausia paskaita apie maistą". Vietoj to siūlau pasiklausyti paskaitos apie molekulinę virtuvę.
Mums šiandien nereikia kalorijų nes energijos pilna aplink tik srėbk kiek telpa :). Bet mums reikia skonių. Būtent dėl šios priežasties atsiranda nauja virtuvės rūšis-molekulinė virtuvė. Pavalgyt ten nėra ko, bet kai paragauji mažą šaukštelį kažkokių putų ir sako, kad tai yra ukrainietiški barščiai. Tai kai paragauji tai supranti, kad tai ne tai barščiai ir net ne tai, kad jie ukrainietiški, bet, kad tai KVINTESENCIJA UKRAINIETIŠKŲ BARŠČIŲ. :)
Įrašas štai čia: http://durak.rpod.ru/239450.html, o youtube kanale galima ir daugiau kai ko surasti apie šį, gan žinomą kulinarą: https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B9+%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B0
O nesuprantantiems rusiškai siūlau youtube kanale susirasti lietuviškai ar angliškai apie molekulinę virtuvę ir tikrai suprasit kas tai per dalykas.
Mums šiandien nereikia kalorijų nes energijos pilna aplink tik srėbk kiek telpa :). Bet mums reikia skonių. Būtent dėl šios priežasties atsiranda nauja virtuvės rūšis-molekulinė virtuvė. Pavalgyt ten nėra ko, bet kai paragauji mažą šaukštelį kažkokių putų ir sako, kad tai yra ukrainietiški barščiai. Tai kai paragauji tai supranti, kad tai ne tai barščiai ir net ne tai, kad jie ukrainietiški, bet, kad tai KVINTESENCIJA UKRAINIETIŠKŲ BARŠČIŲ. :)
Įrašas štai čia: http://durak.rpod.ru/239450.html, o youtube kanale galima ir daugiau kai ko surasti apie šį, gan žinomą kulinarą: https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B9+%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B0
O nesuprantantiems rusiškai siūlau youtube kanale susirasti lietuviškai ar angliškai apie molekulinę virtuvę ir tikrai suprasit kas tai per dalykas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą