Puslapiai

2014 m. balandžio 25 d., penktadienis

Molekulinė virtuvė

Šiandien nutariau padaryti pertrauką ir atidėti vertimą serijos paskaitų kurias pavadinau " Keisčiausia paskaita apie  maistą". Vietoj to siūlau pasiklausyti paskaitos apie molekulinę virtuvę.
 Mums šiandien nereikia kalorijų nes energijos pilna aplink tik srėbk kiek telpa :). Bet mums reikia skonių. Būtent  dėl šios priežasties atsiranda nauja virtuvės rūšis-molekulinė virtuvė. Pavalgyt ten  nėra ko, bet kai paragauji mažą šaukštelį kažkokių putų ir sako, kad tai yra ukrainietiški barščiai. Tai kai paragauji tai supranti, kad tai ne tai barščiai ir net ne tai, kad jie ukrainietiški, bet, kad tai KVINTESENCIJA UKRAINIETIŠKŲ BARŠČIŲ. :)

Įrašas štai čia: http://durak.rpod.ru/239450.html, o youtube kanale galima ir daugiau kai ko surasti apie šį, gan žinomą kulinarą: https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B9+%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BC%D0%B0

  O nesuprantantiems rusiškai siūlau youtube kanale susirasti lietuviškai ar angliškai apie molekulinę virtuvę ir tikrai suprasit kas tai per dalykas. 


Komentarų nėra: