Puslapiai

2013 m. vasario 6 d., trečiadienis

Revoliucija tinkliniame marketinge (MLM)



Kai 1999 metais pirmą kartą  kiek rimčiau susipažinau su tinkliniu marketingu, o tiksliau su kompanija IPSUM, kuri  viena iš pirmųjų pradėjo  šią veiklą vystyti per internetą, kažkaip nejučia susikūriau vaizdą, kad  tai turi būti didžiulis supermarketas.  O tame supermarkete  apart   naujoviškų ir modernių prekių turėtų būti ir tradicinės pav. :pienas, duona ir t.t. Realybė pasirodė kiek kitokia. Prekių gausos deja nėra, kainos  aukštos, o uždirbti  tegali vos keli procentai pasišventusių.  Taip tai tiesa, kad tinklinis marketingas padeda spręsti užimtumo problemą, bet, sutikite 3-5 procentai  neišsprendžia šios problemos taip kaip norėtųsi.
 Bet  taip kaip aš mąstančių pasirodo yra ir daugiau ir sujungti kelis supermarketus į vieną vietą, o kainas  padaryti tokias, kad nesikandžiotų buvo bandoma ne vieną kartą.
Bet, panašu, kad šiandien  tą padaryti jau pavyko ir  tai ne kas kita kaip Global One su savo  pagrindiniu produktu Shopping Mall . Tik parduotuvių čia kiek daugiau kaip 5000 o prekių....ai neskaičiuosiu...
Geriau pasižiūrėkit. 

 Bet čia dar ne viskas. Norint sėkmingai  dirbti per internetą reikalingos tam tikros priemonės-įrankiai. Tokie kaip: tinklapis, tinklapis gaudyklė, autoresponderis, automatinis laiškų iš siuntėjas vienu metu galintis išsiųsti laiškus  šimtams ir tūkstančiams klientų,, video email ir daugelis kitų. Paskutiniu metu  tuo tikslu  yra įsikūrusios  kompanijos kurios prekiauja vien tik tokiais elektroniniais įrankiais. O tai  vėl papildomos išlaidos.  Global One  visi šie įrankiai po vienu stogu ir  nieko nekainuoja.  Panašu, kad  ši kompanija užduoda naujus standartus MLM industrijoje. 

1 komentaras:

Aurius rašė...

Ateityje naujienų apie šią kompaniją bus be galo daug. Siūlau sekti tiems kam įdomu. O apie pačią kompaniją, taip sakant iš vidaus, rasite čia: http://globalonelt.blogspot.com/