Puslapiai

2011 m. gegužės 25 d., trečiadienis

Pakalbėkim apie bet kokį prekybos tinklą. (II dalis)

Maksima tinklą sukurti gali? Jau sukūrė. O dabar pažiūrėkim ką gali Marceliukė iš Balbieriškio kaimo. O jei tereikia turėti kompiuterį, internetą ir po velnių išmesti visus lietuviškus durnus kompleksus ir ji patampa aukso vertės žmogumi.

Marceliukė nepėsčia, pavasarį pasodina topinambus, o iki rudens užsiima internetiniu marketingu, nes topinambai auga ir bujoja nieko neklausdami, rudenį nukasa, realizuoja per prekybos tinklus, o iki pavasario turi marias laiko užsiimti internetiniu marketingu.

Užmiršau, kad ji dar spėjo nukakti iki Maljorkos ar kitokio pasviečio kol auga topinambai. O internetiniu marketingu ji gali užsiimti ir iš Maljorkos viešbučio.

Daugelis internetinio MLM atstovus (MLM-2) įsivaizduoja, kad jie tik garbina savo kompanijas, liaupsina prekes ir kviečia kvailelius. Dalis tiesos yra. Pradinukai taip ir elgiasi. Šiuolaikiniai marketologai yra aukšto lygio prekybos vadybininkai ir kuria tinklus nei ką prasčiau nei Maksima.

Kad būtų paprasčiau aš pateiksiu pavyzdį. Marceliukės draugas geras kalvis apart savo įprastinių gaminių gamina peilius iš motorinio pjūklo grandinių (dabartinis damasko plienas). Lietuvos rinka tokioms prekėms yra maža. Bet jis žino, kad Marceliukė yra kieta internetinio marketingo žinovė ir turi tinklą. Pasiūlo jai reklamuoti ir pardavinėti savo gaminius.

O pas Marceliukę ko tik nėra? Jos tinklapyje rasi ir nemokamų el. Knygų, ir video audio įrašų ir kokia nors NWA ar dar kas nors. Dalis el knygų ar audio įrašų yra nemokama, bet kai kas ir mokama, kai kas yra jos pačios, o kitos pagal partneriškas programas.
Kadangi Marceliukė turi tinklą iš 10000 narių tai kalvis per pirmas tris dienas gauna 100 užsakymų.
Ir prakaituoja vyras prie žaizdro...ir patenkintas, o Marceliukė visa tai organizavo pamerkus kojas Maljorkos paplūdimyje.

Kaip tai atrodo praktiškai galite pasižiūrėti šiame tinklapyje. http://verslasnamuose.info
jei paliksit savo email. gausit dovanų-nemokamą knygą. Kodėl Mindaugo tinklapis vadinasi verslas namuose, o ne verslasmaljorkoje....nežinau.

Mindaugas, aišku ne Marceliukė, bet pradžia gera.

2 komentarai:

Mindaugas rašė...

Aurius kaip visada savam stiliui, kito tokio blogo nerasi niekur kitur :)

Verslas namuose vadinasi, nes tai skirta kiekvienam norinčiam užsidirbti namuose, nereikia nei ypatingų sugebėjimų, nei žinių, viskas paprasta ir lengvai išmokstama.

Anonimiškas rašė...

o jei as namu neturiu tai man sakes, po verslo jau?