Puslapiai

2011 m. balandžio 3 d., sekmadienis

atf.blogas.lt

Pasidomėjau kas mane lanko. Daugiau kaip valandą paskyriau šio blog'o skaitymui.
Iš esmės patiko. Blogo autorius ieškantis: prasmės, savęs, tiesos. Kritikuoja Amway. Kai kur visiškai teisėtai. Domisi kabala, Biblija ir kt. Sakyčiau, visai įdomi asmenybė. Visi ieškantys eina šiuo keliu. Dirba valdišką darbą. Yra priklausomas. Mąstymas apribotas išorinių veiksnių. Formuojasi naujas lietuviškas elitas-aristokratija...dvasinė aristokratija. Gražu.

7 komentarai:

Aurius rašė...

Svarbiausio nepaminėjau. Šis blogeris galėtų lengvai darytis pinigus. Turi susrinkęs nemažą skaitytojų ratą. Yra skaitomas, komentuojamas.

Anonimiškas rašė...

Jis skeptiškas MLM (konkrečiai AMway), bet kuo toliau tuo labiau jaučia kad kažką pramazino ir vis tyrinėja tą temą (arba laiko pulsą ant jos), va ir tavo blogą skaito dėl to kad apie MLM info yra :)
Gal kada nors "atsiver" į MLM. :D

atfatf rašė...

Ui, ačiū, kad mane paminėjote gražiuoju. Jei kada nors atsiversiu į MLM, ot bus juoko :)
Ai, svarbiausia :) O pinigus iš reklamos? Tai, kad nėra jau tiek daug lankytojų, kad iš to galima būtų darytis pinigus (be to kaip kas supranta pinigus, Amway'jue gauna nuolaidą ir vadina tai pinigais). O dėl 10 lt tingiu aiškintis kaip čia juos gauti.

Aurius rašė...

Pas mus yra blogų ir tinklapių sistema. Čia visi ateina. http://nwagrupe.blogspot.com
MLM yra investicia. Viena iš išvesticijų.

Aurius rašė...

Ir tai nėra šiaip investicija, o investicija be pinigų įdėjimo. Rimti verslininkai investuoja ir nieko nepraranda.

atfatf rašė...

Auriau. Labas vėl :) Kadaise Froidas rašė apie tokius dalykus kaip riktai. Riktai - netyčiniai suklydimai, rašant kalbant ir panašiai. Sakai vieną, o pasakai kitą. Taip dažnai nutinka. Tai va, pagal Froidą jie nėra netyčiniai. Galima atsekti grandinėlę, kuri parodo, kad pasąmonė tuo nori kažką pasakyti ir taip išlenda į sąmonės lygį. Ok. Apie ką čia aš? Apie tavo riktą - išvesticijos. Tipo, pasąmonė sako, kad čia ne investicija, o išvesticija? :)))

Aurius rašė...

Patiko.