Puslapiai

2011 m. balandžio 8 d., penktadienis

Oras idealus tam, kad užsiimti internetiniu tinkliniu marketingu.

Tikrai taip, lauke audra, vėjas, liūtys. Šalta. Pečius netraukia, dūmina. Katė prilipus prie monitoriaus ( guli ant monitoriaus, snaudžia). Ko gero tai vienintelis sutvėrimas kuris tai supranta. Supranta, kad šis daiktas (kompiuteris) yra svarbiausias šilumos ir energijos šaltinis.
Po valdiškas įstaigas taip pat nevaikščiosiu. O ką ten veikti? Esi tik statistinis vienetas. Ta piramidė nori tik vieno....kad mokėtum pinigus. Daugiau jai nieko nereikia.
Noriu susikurti tinklapį su autoresponderiu (autoatsakikliu). Analizuoju visas kompanijas. Free variantas manęs jau netenkina.
Vakar vienas vyrukas iš pamaskvės man visą valandą aiškino video vizitinių tinklapį ir visas jo galimybes. Nu kaip ir nieko.
Šiandien puoliau nagrinėti GVO kompanijos pasiūlymus. Netgi duoda 30 dienų demo versiją nemokamai. Nu bet prisijungti niekaip negaliu. O palaikymo komandos nėra. Ji kaip ir yra, bet jos nėra. Iš kitų šaltinių girdėjau, kad ši kompanija nėra labai rimta.
Linkęs apsistoti ties inweb24. 40 dolerių mėnesiui. O tai ir domenas ir hostingas ir autoresponderis ir multimedija ir trafiko prastūmimo priemonės ir dar tai ko nelabai išmanau. Yra rusiška versija.
Mane tai tenkina, nes noriu bendrauti su rusais. Rusai man patinka. Svarbiausia, kad ji čaininkams turi visa eilę mokomųjų filmukų paruošę.
Ir kas dar labai gerai, kad tai MLM kompanija.
Ta proga norėčiau truputį pamislyti viešai. Čia tiems, kas visiškai nieko nesupranta apie tinklinio marketingo privalumus lyginant su linijine prekyba. Ir taikau tiems kurie supranta internetines ir kompiuterines subtilybes. Kitaip sakant yra kompiuterastai ( nu čia toks ukmergietiškas išsireiškimas. O dar jie save vadina kompiuterių santechnikais).
Man reikalingas domenas. Sakysim aurius.lt arba aurius.com. 30 litų jei ...lt. ir 50 jei ...com, suprantama jei dar neužimtas. Netikrinau.
Toliau reikalingas hostingas. Galiu ir namie tai turėti, bet nesuksiu aš savo kompiuterio 24 val. Per parą. Lietuvoje tai kainuoja normaliai...keli šimtai litų metams. Kaip ir minėjau savo domeną galėčiau prišvartuoti prie free bazės, bet manęs tokie dalykai jau netenkina.
O auresponderis Lietuvoje kainuoja...nu nuo proto hebra nukrito. Viena firma man siūlė. 10 kartų brangesnis nei pigiausias Rusijoj ar Amerikoj. Aš turiu galvoj SmartResponder ir mailtux. O smartResponder dar turi ir free variantą. Bet kaip sakiau, free variantas manęs jau netenkina.
Todėl viską primetęs, įvertinęs visus galimus variantus nutariau, kad kompanija kuri turi visas priemones reikalingas užsiimti internetiniu tinkliniu marketingu (MLM-2) yra kelis kartus geriau nei visa kita. Nes suradęs tik 4 tokius pat čaininkus aš visa tai jau gausiu už dyką.
Tiesa, žodis čaininkas neturi jokio blogo atspalvio. Nes kiekvienas užsiimantis MLM-2 įvertins mano pasiūlymų svarbą.
Prisiminiau, inweb24 dar turi skype laiškų išsiutėją.
Tai va, gerbiamieji mano kas yra internetinis tinklinis marketingas kai visiškai nesunkiai gali už kokio mėnesio visas priemones gauti nemokamai, o už antro jau ir užsidirbti ir naudotis domenu, hostingu, autoresponderiu, multimedia, skype autoresponderiu ir dar internetinės prekybos akademijos paskaitas gali klausytis.

Reziume. Tinklinis marketingas žmonėms, kurie nori ir mėgsta bendrauti yra didžiulis gėris ir gerbūvis, o tiems kurie šito nemoka arba yra sugadinti kvailų tėvų ir mokytojų, tai nesuprantamas ir ...

Komentarų nėra: