Puslapiai

2011 m. balandžio 10 d., sekmadienis

Alekso Janovskio pamoka



Šiame video Aleksas pasakoja apie tai kiek pinigų jis išleido mokslams. O tai nei daug nei mažai apie 800 tūkstančius dolerių.
O pagrindinė mintis yra ta,kad jei nori pakeisti savo finansinę padėtį, keisk save.

Alekso janovskio tinklapis

5 komentarai:

Aurius rašė...

Blogeriai padėkite. Kaip įsprausti šį video į rėmus?

atfatf rašė...

Auriau, va kur biznis, va kur tikri pinigai. Reikia teikti mokymus. 800 tūkstančių dolerių. Reikia susirasti kokią charizmatišką asmenybę, kuri moka gražiai pakalbėti apie bet ką ir pradedam? :)

Aurius rašė...

Tai ateik pas mane. Aš kaip tik vedu pamokas. o šiandien dar įstojau į vieną universitetą....internetinė prekyba.

atfatf rašė...

Hmz, bet rimtai, tik dabar susimąsčiau, kad tavo verslas ir yra mokymai. Kaip daryti verslą, kaip mokinti kitus. Tave kažkas mokina, tu mokini saviškius, jie saviškius ir t.t.. O šiaip vakar žiūrinėjaus tavo komandą. Tą NWO. Arba blogai pažiūrėjau arba silpnokai atrodo. Ten tų web puslapių kokie 5-7. Pas visus nuorodos vieno į kitą (t.y. nesistato piramidė?). Dauguma praktiškai mirę, nieko nerašo, arba pateikiama ta pati informacija kas ir pagrindiniame (apie laikrodžius, kažkokį renginį, auto). Iš principo jei reziumuoti, tai tik tavo šis blogas atrodo aktyvus. Ui, visų neperžiūrėjau, tai gal dar koks vienas bus. Tai arba blogai dirba tavo komanda, arba vis tiek blogai, jei man taip pasirodė. Juk kaip ir sakau, žiūriu tavo blogą, oo, jėga, bičas dirba. Žiūriu kitus - 2 įrašai per pusę metų, ar ten 20 apsilankymų per savaitę (ne per dieną, o savaitę). Na, gal aš ne taip supratau jūsų verslo esmę, bet kaip supratau tai reik aktyviai reikštis internete.
Apie prisijungimą prie tavęs dar parašysiu ir taip išsiplėčiau.

Aurius rašė...

Aš truputį širmą praskleisiu. „Ir vėl Amway“ rašiau apie moterį dvigubą rubiną, kuri nu jau baisiai didžiavosi savimi, kompanija ir produkcija.
Aš jos klausiau, galvelę linkčiojau, o pats galvojau:
Mergaitė tu su kasytėm. Maži tavo džiaugsmeliai, pasiekimai, o mąstymas tai viso labo tik kaip laimingos namų šeimininkės.
Ji per 8 metus pakvietė 250 narių. Ir tuo baisiausiai....nu baisiausiai didžiuojasi.
O moteris kuri vienoj kompanijoj ( o iš tikro ne vienoj ji dirba) per du mėnesius pakvietė 7000 narių, kurių kiekvienas duoda po 9 dolerius....tai ko gero klausytų šitos ir šypsotųsi.
Nes ji yra įkirtus tikrą internetinį tinklinį marketingą.
Ir čia ne kažkur, o Lietuvoj. Ir ji ne viena. ir niekur nesiskelbia ir su lietuviais nedirba. O kam?