Puslapiai

2011 m. balandžio 16 d., šeštadienis

21 amžiaus vadybos mokykla internete

Tai ką aš dabar rašysiu yra labai rimta. Šis straipsnis bus be vandenėlio. Pasistengsiu.
Linijinė gamyba ir linijinė prekyba perima MLM valdymo dėsnius ir principus. Apie rašiau MLM tai ne trumpalaikis meilės nuotykis, o ilgalaikiai vestuviniai santykiai.
Kitaip sakant, valdymo principai susilieja, jie tampa bendri. Norint išlaikyti klientą, norint jį prisivilioti reikia turėti internetinį puslapį, blog'ą, autoatsakiklį ir maksimaliai automaizuotą bendravimo sistemą. Tai daro jau seniai visi sėkmingi MLM lyderiai, tai priversti daryti ir linijinės prekybos, gamybos atstovai. Taškas.
Todėl kalbos apie tai, kad MLM yra kaka, o linijinė prekyba caca yra ne kas kita kaip zuikio dainos.
Šiuolaikinis vadybininkas, verslininkas turi, privalo susipažinti su visais vadybos elementais ir tik tokiu būdu jis sugebės išsilaikyti. O tai ne kas kita kaip piramidės principas. Tie kurie supras anksčiau turės daugiau šansų išlikti, o paskutiniai ir liks paskutiniais.
Šiuolaikinis MLM lyderis yra aukščiausio lygio specialistas nes jis moka naudotis visomis internetinėmis priemonėmis, yra geras psichologijos ir koučingo specialistas, motyvatorius, literatas (privalo mokėti parašyti gerus motyvuojančius straipsnius savo bloge, rašyti laiškus autoatsakikliui). Tai yra aukščiausio lygio specas. Ir praėjęs tokią mokyklą yra kviečiamas pirmaujančių firmų. Arba, jei įmonės vadovai nori turėti gerus specus turi juos pravaryti pro internetinio tinklinio marketingo sistemą. Arba, jai atskiras žmogus nori išmokti šiuolaikinės vadybos tai privalo susipažinti su internetiniu marketingu. Taškas.
Aš iš principo pritariu tai ką daro ši komanda http://www.marketingoguru.lt/seminarai/.
Bet yra beveik 100 kart pigesnė sistema, kuri dar gali būti platinama ir MLM būdu. Ši sistema kainuoja tik 40 dolerių ir keturi pakviesti nariai ar firmos pilnai atperka tokias investicijas. O jei dirbi toliau tai dar gali gauti ir pelną. Jau nekalbant apie tai,kad atskirus produktus tokius kaip tinklapių sudarymo programa, autoatsakiklį ir kt. gali parduoti ir užsidirbti.
Ir man įrodykit,kad ši sistema yra bloga. Man įrodykit, kad elektrinį produktą MLM būdu pardavinėt yra blogai. Jei kompanija išmokom skiria 90 procentų visų gaunamų pajamų.
Tai ko negali sau leisti MLM kompanijos prekiaujančios paprastais materialiais produktais, laisvai gali leisti elektroniniu produktu prekiaujanti kompanija. Nes kompanija prekiaujanti materialiais produktais yra priversta turėti sandėlius, aptarnavimo sistemą ir kt. Todėl tokių didelių išmokų natūraliai negali sau leisti.
Bet ir tai dar ne viskas. Kompanija yra įkūrusi akademiją, kuri ruošia vadybininkus. Ir nesvarbu kokius: MLM specus ar linijinės prekybos specialistus.
Vakar susisiekiau su vienu iš kompanijos įkūrėjų ir jis man atsiuntė programą, kurios pagalba galėsiu įgarsinti visus mokymo filmukus į lietuvių kalbą. http://inweb24.org/eto-vazhno/video-instrukcii/ Kol kas jie yra tik rusiškai, bet gegužę bus ir angliškai. O lietuviškai pasistengsiu, kad būtų anksčiau.
Taigi, lietuvius reikia išvesti į tarptautinius vandenis. Užteks emigruoti, žudytis ir degraduoti.
Pirmyn.

2 komentarai:

sunshine rašė...

Labai silpnas straipsnis. Rekomenduoju pasiskaityti vieną blogą savišvietai: http://kernius.net/

Sėkmės ;)

Aurius rašė...

Nėra stiprių ir nėra silpnų, o yra tik stovintys ir einantys. tie kurie stovi tai taip ir lieka,o tie kurie eina tai kažkur nueina. šia straipsnis skirtas išjudinti stovinčius ir pasimetusius. ir pasivyti jau einančius.
Ačiū už komentarą ir nuorodą. Būtinai pasiskaitysiu.
Šiandien aš esu geresnis nei vakar, o rytoj būsiu geresnis nei šiandien. Tai šūkis.