Puslapiai

2011 m. balandžio 17 d., sekmadienis

auriusdackus.com

Pagaliau nusipirkau domeną ir prišvartavau prie hostingo. http://auriusdackus.com/ Su hostingu buvo problemos. Nelaido. Bubinau palaikymo komandą. Štilis. Visiška tyla. Visi sponsoriai prapuolę. Vakare apsireiškė palaikymo komanda. Pasirodo sekmadienį tvarkė serverį. Gal ir gerai, kad sekmadienį, bet iš kur man buvo žinot. Visus planus sumaišė. Valandėlę depresavau. Paskui pamislijau, kad medžiagos turiu prūdais, o reikia ruošti paskaitas apie internetinį marketingą...ir paruošiau vieną paskaitą. Su savo komanda nutarsim kada skaitysiu. Kviečiu blog'o skaitytojus. Atskirai parašysiu.
Apie ką bus mano tinklapis? Apie dvasingą verslą. Taškas. Kitokio verslo būti negali.
Man patiko viena lektorė, kuri kalbėjo apie internetinio verslo automatizavimą. Ką galima automatizuot? Straipsnių rašymą? Ne. Laiškų rašymą? Ne. Dauguma automatizuotųjų galvoja maždaug taip: padėsi kepurę šalia monitoriaus ir pinigai tekęs į ją. Špygą taukuotą.
Bet kaip tinklapių biuldingas dirba? Dar tokio nemačiau. Paskutinis lochas gali tinklapį padaryt. Specialiai man.
Tiesa kompanija InWEB24 duos ir skaitmeninius domenus. Pav. http://867703202.com
Pagal telefoną. Patiko.
Taigi, apie dvasingą verslą. Misliju taip. Jei dvasingumas yra duotas kaip objektyvi realybė tai...
Pasirodo visi asai nustatė, kad vienas kontaktas balsu (telefonu ar skype) greičiau duoda rezultatus nei keli šimtai kontaktų automatu. Išvados peršasi pačios.
Ai, einu miegot.

Komentarų nėra: