Puslapiai

2011 m. balandžio 2 d., šeštadienis

23 metų mergina ieško darbo.

23 m. mergina iesko darbo, esu baigusi nekilnojamojo turto agento specialybe. Siulyti ivairius variantus. IMTYMAUS NESIULYTI!!!
Skelbimas įkeltas copy past būdu.

Susidomėjau šiuo skelbimu. Mąsčiau sekančiai. Jei žmogus yra įgijęs nekilnojamo turto agento specialybę, tai su klientais tikrai mokės bendrauti. Nes jei aš organizuočiau tokius mokslus tai mokinius mokyti bendrauti su klientais yra būtina.
Paskambinau. Niekas neatsiliepė.
Paskambinau antrą kartą. Niekas neatsiliepė.
Už 10 min. Gavau „majaką“.
Sutikite, kad galima daugiau neskambinti, nes „majako“ davimas rodo, kad žmogus neturi jokio subtilumo jausmo. Jei aš ieškočiau darbo ir neturėčiau pinigų skambučiams tai bent jau žinutę parašyčiau su atsiprašymu ir t.t.
Bet aš paskambinau.
Po pasisveikinimo rėžiu pratarmę;
Kadangi jūs baigusi tokius mokslus tai mėgstate bendrauti su klientais?
Nu mėgstu, nu mėgstu, kadangi ieškau darbo.
Komentuoju. Tokia nekilnojamo turto agentė lauko tualeto neparduotų. Nes man jau patapo aišku, kad bendrauju su tikrų tikriausia būre ( Nu čia pagal Donelaitį. Už ką supermamos ant manęs dar iki šiol dantį galanda). Bet aš rėžiu savo kalbą toliau.
- Sakykite prašau, jūs naudojatės internetu ir turite skype?
Taip.
Malonu, ar galiu aš jums pasiūlyti darbą internetu, -internetinę prekybą?
Nu galite.
Tai galiu ar ne?
Nu galite jeigu norite.
Tai galiu ar ne, ar nenorite?
Nu gal nenoriu.
Padėjo ragelį.
Komentuoju. Pyp...pyp...pyp...pyp (Supraskit kaip krūvą tarptautinių keiksmažodžių), apie kokius mokslus galima kalbėti? Čia pas mus šitaip ruošiami nekilnojamo turto agentai? Ir šitos mokymo įstaigos gauna kažkokius krepšelius, ar ima bapkes (pinigais tai tikrai nepavadinsi). Pyp...pyp...pyp, debilizmas aukščiausio lygio.
Supraskite mane teisingai, aš nieko neturiu prieš,kad ši mergina atsisakė internetinės prekybos. Tikrai ne. Bet bendravimo maniera yra, nu kaip čia mandagiau išsireiškus, nu tupa, visiškai tupa.. pyp...

Ji dar svajoja, kad jai kažkas ką nors intymaus pasiūlys. Jei aš organizuočiau tokį verslą tai tokios būrės per šūvio atstumą nepriimčiau. Nes jei aš organizuočiau intymių paslaugų verslą tai ruoščiau aukščiausio lygio geišas su kurioms vyrams tik pabendraut užtektų ir džiaugtųsi, kad su jais bendraujama, o apie prisilietimą net pagalvot nedrįstų. Ir pakiltų tie vyrai į tokias dvasines aukštumas, kad...Ir bėgtų tie vyrai pas savo žmonas tekini ir džiaugtųsi gyvenimu ir įžvelgtų savo žmonose tai ko anksčiau nematė...
Aš dar prieš rašydamas straipsnį galvojau padovanoti 100 litų tam kas tą būrę sugebės įdarbinti, bet, manau, kad neverta.
Ta proga prisiminiau skelbimą „Alio“ reklamoj.
„70 metų moteris ieško darbo. Intymaus ir tinklinio marketingo nesiūlyti“.
Va šitai tai aš paskambinčiau, jei ne tinklinį marketingą tai geišų verslą tikrai organizuočiau. Nes jei 70 metų moteriai siūlo intymų darbą tai matyt ji verta ir daug, daug daugiau.

3 komentarai:

Asta Milinaviciute rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Asta Milinaviciute rašė...

Na, aš esu mačiusi irgi puikių skelbimų. Rašyti čia neišdrįsiu. Gaila, bet net nuorodos neatkasu :)
Na, jei kalbėti apie mūsų mokyklų ir darbuotojų paruošimo lygį, tai iš karto liūdnoka tampa, nes patys aukštųjų mokyklų dėstytojai visiškai nieko neišmano apie bendravimą su savo studentais. Taigi, kokiu būdu jie gali kažko išmokyti?
Tačiau esmė vis tik kiekviename iš mūsų. Pirmas žingsnis būtų suprasti, kad nemokame bendrauti. O tobulėjimui ir įgūdžių ugdymui mlm sritis yra viena iš efektyviausių :) Žinau tai iš asmeninės patirties :)

www.nwa4u.weebly.com

Aurius rašė...

Daugelio mūsų tragedija yra tame, kad nežinome nei kas esame, nei kur einame.